Schoonheidssalon
Mirjam Priem
Kristalstoep 70
9403 RZ Assen
Kvk:1162194
info@bellamare.nl
De huid wordt elke dag blootgesteld aan diverse schadelijke factoren....

Over schoonheidssalon Assen Bella Mare

Schoonheidssalon Bella Mare is de salon in Assen voor persoonlijke aandacht, ontspanning en diverse intensieve gezichts en lichaamsehandelingen.
Om u en uw huid goed te kunnen behandelen, zal ik tijdens de eerste behandeling een intake gesprek houden. Tijdens dit intake gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en stel ik op basis van uw huid en wensen een individueel huidadvies voor in combinatie met een product advies.

Opleiding
Sinds 2009 ben ik in het bezit van mijn diploma Schoonheidsspecialiste. Tevens heb ik mijn diploma voor Visagie Make Up Artist behaald.
Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het Instituut de Vries Kok, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding de basis heeft gevormd voor mijn kennis en kunde.

Osaine
Schoonheidssalon Bella Mare werkt met het innovatieve merk Osaine. Osaine bevat voornamelijk natuurlijke werkstoffen die alleen voorkomen in zeewater. Deze mineralen hebben een natuurlijke uitwerking op uw huid.
Actieve ingrediënten van zeewier en algen komen voor 98% overeen met het lichaamseigen bloedplasma, waardoor de werkstoffen van het product tot in de onderste huidlaag wordt opgenomen.

Bij schoonheidssalon Bella Mare is iedereen welkom: dames, heren en ook de jeugd met hun huidproblemen. Een bezoekje aan Bella Mare is de manier om even te relaxen, om nieuwe energie op te doen en een moment de tijd voor jezelf te hebben. Schoonheid, gezondheid en ontspanning gaan hand in hand en een goed gevoel maakt je zichtbaar mooier.