Schoonheidssalon
Mirjam Priem
Kristalstoep 70
9403 RZ Assen
Kvk:1162194
info@bellamare.nl
De huid wordt elke dag blootgesteld aan diverse schadelijke factoren....

Osaine Sea Care

De huid wordt elke dag blootgesteld aan allerlei schadelijke factoren. Leefomgeving, extreme weersklimaten, sigarettenrook en milieuvervuiling zijn de belangrijkste oorzaken van het ontstaan van een slechte huid.

De zeeŽn bevatten oneindige bronnen van leven. Al lang geleden heeft men ontdekt dat stoffen afkomstig uit algen en zeewier veel voor onze huid kunnen betekenen. Uit onderzoek is gebleken dat actieve ingrediŽnten van bepaalde soorten zeewier karakteristieke overeenkomsten vertonen met stoffen die aanwezig zijn in de huid. Tevens is aangetoond dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten resulteert in een verbetering van de stofwisseling in uw huid.

Osaine heeft deze kennis benut en uitgewerkt tot een op zeewater gebaseerd Italiaans product. Osaine sea care geeft uw huid al het goede van de zee. Actieve ingrediŽnten van zeewier en algen bevorderen de opname in uw huid waardoor het diep in de huid wordt opgenomen. Vervolgens worden deze stoffen vervoerd naar plaatsen waar de huid de meeste voeding nodig heeft.

De bijzondere karaktereigenschappen van algen en zeewier zijn in 5 verschillende productlijnen verwerkt. Iedere lijn is op unieke wijze samengesteld en geschikt voor een specifiek huidtype.

  • Groene lijn; voor de vette huid.
  • Gele lijn; voor de normale en gecombineerde huid.
  • Blauwe lijn; voor de droge huid.
  • Violette lijn; voor de rijpere huid.
  • Passť partoutlijn voor alle huidtypen
Vette/glimmende huid
Talgklieren worden beÔnvloedt door diverse factoren. Deze kunnen de productie van talgafscheiding verhogen of verlagen. Te veel aan talgafscheiding kan veroorzaakt worden door hormonen in het bloed, temperatuurverschillen (vooral hoge temperatuurverschillen), milieu-invloeden en de aanwezigheid van een stof die testosteron afbreekt. Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert zwarte mee-eters en vlekken. Door bacteriŽn en vetzuren bestaat ook een kans op ontstekingen, waardoor puistjes kunnen ontstaan.

Laminarganeģ
De meest actieve ingredient van deze lijn is de Laminarganeģ. Het bevat hoge percentages mineralen, voedende elementen en suikers. Daarom wordt dit extract gebruikt om de ontwikkeling van huidbacteriŽn in een vette huid te bestrijden. Laminarganeģ zorgt ervoor dat talgafscheiding wordt gereguleerd, bovenmatige vetafscheiding wordt geabsorbeerd en bacteriŽle ontwikkeling wordt vermeden. De zichtbare effecten zijn duidelijk: minder glans, verfijning van de poriŽnstructuur, verbetering op het ontstaan van oneffenheden en minder bacteriŽle invloeden.
Normale gecombineerde huid
De gecombineerde huid vertoont meestal twee gebieden met verschillende kenmerken. De t-zone is vaak vettig omdat er meer talgklieren zijn. Het toont een lichtglanzende verschijning met uitgezette poriŽn. De wangen neigen naar droogte en hebben een gevoel van strakheid. De normale en gecombineerde huid hebben een essentiŽle behandeling nodig: balanceren en hydrateren.

Phlorogineģ
Phlorogineģ is een extract uit het Laminaria saccharina zeewier. Phlorogineģ zorgt ervoor dat talg niet kan oxideren. Door de zon kan talg oxideren, waardoor er mee-eters kunnen ontstaan. Verder regelt Phlorogineģ de PH-waarde van de huid, de hydratatie ervan en vermindert de productie van vetafscheiding.
Droge huid
Deze lijn is ontwikkeld voor alle huidtypes die extra verzorging nodig hebben. Bij het ouder worden ontwikkelt de huid beschadigingen, veroorzaakt door de zon, harde reinigers en milieuvervuiling. Deze beschadigingen vertragen de cellulaire ontwikkeling en verminderen het hydraterende vermogen van de huid.

Omegaplanctonģ
De producten van deze lijn bevatten het zeewier extract Omegaplanctonģ die de unieke eigenschap heeft om de huid te beschermen tegen ontstekingen en de zichtbare tekenen van veroudering. Ook wordt de cellulaire samenhang verbeterd, met als resultaat verbetering van het hydraterende vermogen van de huid. Omegaplanctonģ is ook een natuurlijke bron van Omega 3 vetzuren, die weertand biedt aan de vrije radicalen. Verder beschermen ze de huid tegen uitdroging en stimuleren ze de productie van collageen en Ceramides.
Rijpere huid
Deze productgroep is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermoeide huidtypes die elasticiteit, hydratatie en zachtheid hebben verloren. Vaak ontstaan deze door drastische diŽten, stress, veroudering, blootstelling aan de zon en extreme kou en wind. Osaine heeft voor deze lijn een serie producten samengesteld op basis van het Ulva Lactuca zeewier.

Aosaineģ
Aosaineģ is een extract van het Ulva Lactuca zeewier dat groeit op een rotsachtige rif. Ondanks de tere bladeren van dit zeewier overleeft het de ruige golfslag die het zeewier tegen de rotsen slaat. Dit kan door de ontwikkeling van elastische vezels die de cellen stevig bij elkaar houden. Aosaineģ beschermt dan ook de elastische vezels door de werking van elastase te vertragen. Resultaat: verhoging van de elastine en collageen in de huid, verbetering van de cellulaire ademhaling, zichtbare verhoging van de oppervlakterimpels en verhoging van de algemene vitaliteit en uitstraling van de huid.
Voor alle huidtypes geschikt
Productgroep ontwikkeld voor alle huidtypeís. Is bedoeld om individuele oplossingen te creŽren voor specifieke huidproblemen en kan gecombineerd worden met de producten van de specifieke lijnen.